Gość lukjan32 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 mialem android 4.3. przed instalacją zrobiłem kopię przez samsung kies, oraz przeniosłem kontakty na sim. po instalacji nie mogę przenieść z powrotem na smartfon galaxy s3. co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. przed i po zainstalowaniu czego? daj może trochę informacji, jak mamy pomóc kiedy podałeś tylko model i problem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Najlepiej to wróć do 4.3 i zrób kopię kontaktów na karcie SIM, albo poprzez synchronizację z kontem Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 aha, dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
mialem android 4.3. przed instalacją zrobiłem kopię przez samsung kies, oraz przeniosłem kontakty na sim. po instalacji nie mogę przenieść z powrotem na smartfon galaxy s3. co mam zrobić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi