Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 czy dla tego modelu i wersji oprogramowania jest juz root? bo czytam wszedzie lecz jest do J max ale o K nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nawet nie bardzo wiadomo jaki model masz, a poza tym wstydź się boś napisał źle temat! Punkty ostrzeżenia lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 no wybacz h440n to Spirit LTE 4G jaki dział jest? model h440n jest JEDEN natomiast h440 to zwykły spirit 3g h440y jest na rynek chiński przeznaczony i to najbogatsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ale mogłeś podać nazwę pełną modelu. O dział się nie martw, bo mogę zgłosić, że takowego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 cała nazwa właściwa to H440n/y nazwa modelu,spirit to tylko symbol modelu a dział to SPIRIT 4G czyli LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Z tego co widziałem to ta wersja telefonu to po prostu inna nazwa "Inne nazwy tego telefonu Spirit 4G LTE, H440, H440y, H440n" Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 bo H440 to model podzielony na wyposazenie h440 ma 5mpx aparat i cpu mediatek 1,3ghz h440N ma 8mpx i Snapdragon 410 1,2ghz h440Y ARM Cortex-A53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Już się "podzieliliście uwagą" ? Może zaczniecie wypowiadać się związku z tematem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tak oczywiście, bo dla mnie Ot był w zasadzie skończony. Widzę, że nie tylko mnie się udziela słabsza forma po Sylwestra Co do tematu: SzukajkaGoogle zasugerowała mi, że jest ROOT na ten telefon. Oto dowód http://forum.xda-developers.com/android/development/root-v10f-eur-xx-h440n-lg-spirit-t3202017 Resztę sobie popatrzcie, bo ja mam dość słaby angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ale to jest do wersji F, niestety z K podobno jest problem z rootem dlatego sie pytam a nie bede sie cofał wstecz softem, myslałem ze ktoś ma spirita z K to sprawdzi czy jest juz opcja rootawania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 A KingoRoot Ci działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 no własnie nie mam aktualnie fona, dopiero jestem chętny nabyciem go wiec chce sie dowiedzieć czy na v10K root działa, a widze kilku ma ten fon wiec ten temat był bezpośrednio do nich skierowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 kingroot działa na V10K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mi jakoś nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 to wgraj czystą wersje softu i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Provectus
czy dla tego modelu i wersji oprogramowania jest juz root? bo czytam wszedzie lecz jest do J max ale o K nic nie ma
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi