docenciakowiak Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam. Parę dni temu przez nieuwagę zainstalowałem aplikację, która zainfekowała mi tablet. Z 4 wirusów udało mi się usunąć 3. Czwarty wirus nazywa się android/trojan.ztorg.a. Znajduje się w /system/priv-app/.gma.apk. W aplikacjach występuje pod nazwą FirewallService. Użyłem kilkunastu aplikacji, żeby to usunąć i nie udało się. Nawet jeśli jakaś aplikacja niby sobie z tym poradziła to po restarcie i tak wirus był przywrócony. Resetowanie tabletu do ustawień fabrycznych nic nie daje. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Byś chociaż model podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Musisz stocka wgrać. Inaczej się go nie pozbędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 docenciakowiak Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tylko gdzie mogę znaleźć do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
docenciakowiak
Witam.
Parę dni temu przez nieuwagę zainstalowałem aplikację, która zainfekowała mi tablet.
Z 4 wirusów udało mi się usunąć 3. Czwarty wirus nazywa się android/trojan.ztorg.a.
Znajduje się w /system/priv-app/.gma.apk. W aplikacjach występuje pod nazwą FirewallService.
Użyłem kilkunastu aplikacji, żeby to usunąć i nie udało się.
Nawet jeśli jakaś aplikacja niby sobie z tym poradziła to po restarcie i tak wirus był przywrócony.
Resetowanie tabletu do ustawień fabrycznych nic nie daje.
Proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi