dom133_pl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, Do kompilacji CM potrzebuje source kernela a mam tylko plik kernel, czy da się z tego pliku zrobić source kernel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 źródła jądra są dostarczone razem ze źródłem CyanogenModa, jeśli ich tam nie ma, bądź korzystasz z nieoficjalnego portu -> źródła telefonu musisz znaleźć w internecie. Podaj nazwę teleofnu, na który chcesz mieć kod źródłowy kernela, a ja znajdę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dom133_pl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jest to tablet Lenovo Ideatab A1000F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 znalazałem pod A100L -> http://support.lenovo.com/pl/pl/products/Tablets/A-Series/A1000L-Tablet/downloads/DS036947 a po wspisaniu w googlach jest chyba ogólny kernel da A100'ek: http://support.lenovo.com/pl/pl/downloads/ds035185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dom133_pl Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dzięki za źródła, problem rozwiązany temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dom133_pl
Witam,
Do kompilacji CM potrzebuje source kernela a mam tylko plik kernel, czy da się z tego pliku zrobić source kernel?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi