Majeranek Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam, posiadam telefonik P710 z androidem 4.4.2 wgrany poprzez normalna aktualizacje LG i mam takie pytanie dotyczące wgrania na niego CyanogenMod 11, czy musiałbym cofać się do jelly bean aby nie uceglić telefonu? Wybaczcie za moje braki w wiedzy ale moja zabawą w romy zakończyła się na xperii x10 a było to dawno temu Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie musisz wracać do JB chyba że w poradniku jest tak napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi