Arturekk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wgrałem i polecam, root działa bez problemu po włączeniu w opcjach programistycznych ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A jak w porównaniu z CM12? Szybciej? Wolniej? Jak bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Trochę rzeczy działa jeszcze tak sobie - możliwe z resztą, że wiele zależy od paczki z google appsami, bo u mnie np. zainstalowały się dwa aparaty (jeden systemowy, drugi właśnie z paczki), ale żaden nie działa w 100% prawidłowo. Poza tym system świetnie widzi kartę i nie ma problemu z jej wykorzystaniem. Wreszcie jest możliwość zapisywania zdjęć an karcie, o ile nie zamontuje się jej jako pamięci wbudowanej (bo jest taka możliwość). Największą zaletą jest chyba większa możliwość ustawiania uprawnień dostępu dla poszczególnych aplikacji. Trudno stwierdzić, czy poprawiła się szybkość działania, bo po pierwsze pamięć na razie jest świeża, a pliki ładnie poukładane w pamięci, a po drugie cm12.1 działał całkiem płynnie - przynajmniej ja nie miałem z nim większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Takie pytanie z ciekawości, jak bateria trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloX Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A ja mam mały problem z kartą pamięci. O ile jako pamięć masowa(zdjęcia, muzyka) działa ładnie, to przy drugiej partycji ext2 Link2sd nie jest w stanie jej zamontować. Ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Może nie działać na razie na CM 13. Trzeba czekać na aktualizację aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloX Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 No to poczekam, wytrzymałem 2mies bez karty (serwis) to i poczekam bez przenoszenia aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavymetal3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mi cm13 zaczaj się strasznie mulić po którejś aktualizacji nie wiem czego to wina ale wcześniej smigal jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A wykonaj wpie na tej najnowszej wersji. Czasami są poważniejsze zmiany w systemie i tak się dzieje. Aktualizacja codzienna nakłada, a nie usuwa zmian. Przez to robi się burdel w systemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavymetal3 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 2 godziny temu, NeoCM napisał: A wykonaj wpie na tej najnowszej wersji. Czasami są poważniejsze zmiany w systemie i tak się dzieje. Aktualizacja codzienna nakłada, a nie usuwa zmian. Przez to robi się burdel w systemie. Miałeś rację do tego jeszcze trim i odzyskał sprawność dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloX Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Aktualizacja na 1 kwietnia to wywołała. Wszędzie jest MOD. Wpisałem Drumpf w Google to pokazał się znany teraz amerykański polityk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No nie powiem. Mają humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To wszystko dlatego że wczoraj był Prima Aprilis Wgraj dzisiejszy build jak wyjdzie to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloX Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Domyśliłem się że to Prima Aprilis. Nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie kiedy chciałem zobaczyć która godzina. Chyba pobiorę wcześniejszy build. Przestroga na przyszłość, nic nie aktualizujcie na 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zawsze możesz najnowszy pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloX Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam pytanie, ktoś wie jak poradzić sobie z link2sd ? Teraz pozmieniali z tym 6.0 i mamy do wyboru 2 opcje albo zdjęcia, filmy, muzyka lub niewidzialna dla nas karta jako pamięć wewnętrzna. Link2sd zawsze był kompromisem i na 5.1 jak i na stockowym 4.4 nie było tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavymetal3 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jak Sformatowałeś karte (jako niewidzialna dla systemu), to link2sd powinien wykryc partycje ext4 przy uruchomieniu aplikacji , potem musisz dodac skrypt do autostartu i powinno działać, chyba ze sie mylę to mnie poprwacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Link2sd nie wykrywa karty niestety (jako partycji). Być może trzeba ją od nowa sformatować - jeszcze nie próbowałem, bo mam na niej sporo rzeczy i mi się na razie nie chciało przenosić. Gdzieś, ktoś pisał, że aplikacja nie obsługuje 6.0, ale piszę to tylko jako trop do ewentualnego zbadania, bo nie pamiętam szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Problem z link2sd na mm to nie jest przypadłość tego romu a całego MM. Nawet tego prosto od Google. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbor Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Poradnik na yt jak zainstalować CyanogenMod 13 i Open Gapps na Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9195) https://www.youtube.com/watch?v=CEqVHOPxr7M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir407 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nie moge znalesc opcji zmiany funkcji bluetooth z a2dp source na a2dp sink w cm 12 na i9001 mam taka funcje pod ustawienia zaawansowane/ogolne na i9195 mam cm 1 3 stable z 21 12 16 i nie moge jej znalesc ,moze komus sie to udalo lub uzywa jakiejs apki ktora umozliwia taka zamiane?Na s plus cm 12 wygladalo to takWysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir407 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jest mozliwosc podlaczenia usb otg w tym romie dokladnie pendriva przez przejsciowke usb?Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi