exelele Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Posiadam HTC ONE MINI 2. Chce go zrootować tylko na internecie nie mogę znaleźć jak to zrobić krok po kroku. Prosiłbym o pomoc. Jak mogę sprawdzić jeszcze czy mam zablokowany bootloader? Będzie coś jeszcze potrzebne do odblokowania aby wgrać rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Proszę, tu masz poradnik: http://forum.cyanmod.pl/topic/3350-htc-one-mini-2-windroid-universal-android-toolkit-v20-unlock-root-flash/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BuBuTaBi Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 no witam po uzyciu twojego super programu moj tel ma czerwony trujkacik z ! niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Zrobiłeś wszystko zgodnie z poradnikiem? Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
exelele
Posiadam HTC ONE MINI 2. Chce go zrootować tylko na internecie nie mogę znaleźć jak to zrobić krok po kroku.
Prosiłbym o pomoc.
Jak mogę sprawdzić jeszcze czy mam zablokowany bootloader?
Będzie coś jeszcze potrzebne do odblokowania aby wgrać rom?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi