aloisy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja:Subject: Root lark x2 7.0Witam. Mam pytanie dotyczące instrukcji larka Firebirda x2 7.0.Czy przekażą ją państwo nam na forum cyanogenmod?Czy po zrootowaniu urządzenia ma się nadal gwarancję (modecom nadal takowej udziela).Proszę o odpowiedź - będę wdzięczny.On:Witam,Instrukcja obsługi znajduje się na stronie www.lark.com.pl.Zrootowanie tabletu nie stanowi podstawy do unieważnienia gwarancji .Ja:Ale ja właśnie piszę z prośbą o przesłanie instrukcji rootowania (nie instrukcja użytkownika).W modecomie była to aplikacja która wykonywała odpowiednie komendy oraz dogrywała aplikacje super user.Czy mógłbym otrzymać takową instrukcję? On:Niestety nie udzielamy takich instrukcji.Ja:Dlaczego? Przecież to nie doprowadza do utraty gwarancji a jedynie nadaje prawa administratora. Celowo wcześniej wymieniłem firmę Modecom gdyż oni bez problemu ją udostepnili.On:Niestety nie udostępniamy, nie mam na to wpływu.Ja:To prosiłbym by pan przekazał nasze wiadomości do osób które mają wpływ - skoro coś jest legalne to czemu na prośbę nie jest udostepnione.On:... - czekam na odpowiedź Chyba już się nie doczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi