Mam taki problem, coś poszło nie tak przy wgrywaniu nowego romu telefon teraz się nie uruchamia, gdy go włączam jest tylko sygnał wibracji, wciśnięcie vol up,vol down , Power powoduje wibrację i tyle. Gdy podłączam go do komputera wykrywa mi go jako dysk wymienny i prosi o format dysku a w menadżer urządzeń widnieje nazwa Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006, czytałem już różne poradniki ale z żadnym nie poradziłem sobie z problemem.Nie wiem czy formatowanie tego dysku coś pomoże czy będzie jeszcze gorzej. Można coś z tym zrobić ?
Pytanie
rafbike
Witam,
Mam taki problem, coś poszło nie tak przy wgrywaniu nowego romu telefon teraz się nie uruchamia, gdy go włączam jest tylko sygnał wibracji, wciśnięcie vol up,vol down , Power powoduje wibrację i tyle. Gdy podłączam go do komputera wykrywa mi go jako dysk wymienny i prosi o format dysku a w menadżer urządzeń widnieje nazwa Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006, czytałem już różne poradniki ale z żadnym nie poradziłem sobie z problemem. Nie wiem czy formatowanie tego dysku coś pomoże czy będzie jeszcze gorzej. Można coś z tym zrobić ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi