czorcia7 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam, Mój telefon (xperia m) zawiesza się na logo sony więc komputer go nie widzi Pytanie - czy mimo tego uda mi się telefon sflashowac i wgrać oprogramowanie? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Da się. - sterowniki USB wgrane? - jaki system operacyjny ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Tak jak kolega wyżej pisze: -Wgraj sterowniki (znajdziesz je w folderze flashtoola/drivers) -Ściągnij STOCKA -Zainstaluj go przez flashtoola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czorcia7
Witam,
Mój telefon (xperia m) zawiesza się na logo sony więc komputer go nie widzi
Pytanie - czy mimo tego uda mi się telefon sflashowac i wgrać oprogramowanie?
Dziękuję za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi