LeftHandFreeStudio Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Po 3 miesiącach nauki Javy i LibGDX wreszcie ukończyłem swoją pierwszą grę. Wszystko, nawet grafiki, zrobiłem sam, dlatego zajęło mi to tak długo Jeżeli ktoś ma chwilę to zapraszam do testowania. Chodzi mi głównie o opinie na temat poziomu trudności, bo gra miała być trudna, ale nie wiem czy nie przesadziłem Jeżeli są tutaj jacyś bardzo początkujący,którzy chcieliby się dowiedzieć z czego korzystałem ucząc się, to zapraszam do zadawania pytań. Link do Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lefthandfreestudio.game.android&hl=pl Jeżeli się spodobała, to proszę również o dobrą ocenę w google play, pozwoli to trochę przepchnąć aplikację do góry w rankingach nowych gier Dziękuję z góry wszystkim! Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Bardzo fajnie się reprezentuje Teraz tylko czekać na aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 jesli widzisz sie jako osoba tworzaca gry, zainteresuj sie Unity3d albo JMonkeyEngine. za pomoca javy i tej biblioteki owszem, zrobisz gre, ale jest to za duzo roboty, za duzo kodzenia (np fizyki), a tak masz gotowe narzedzie, prosty edytor i troche kodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ta gra jest za trudna [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi