Szeregowy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 -==ZellyCream ROM==- Specyfikacja:-Oparty na ICS .587-AROMA Instaler-Ostatnie binaria SU-Lekki i stabilny-Dual lookscreen(JellyBean i NXT)-Obszar powiadomień JellyBean-BoostMyXperia-Aktualizacje OTA Opcje AROMA:Wybór launcher'a [ Xperia Z | Xperia GX | Xperia Z AdvancedLauncher]Bootanimacja selection [Xperia T Jelly Bean | Nexus]Styl czcionki [Jelly Bean | Xperia S | Stock | Ubuntu]Lockscreen Selection [Xperia Z | Xperia T]Klawiatura Selection [ Jelly Bean | Stock]Aplikacja ROOTa [super User | SuperSU] Instalacja:-Pobierz ROM-Wrzuć na karte SD-Wejdź do CWM-Full Wipe-Install ZIP rom SD card-Podążaj dalej z instalatorem AROMA-Reboot Download:http://d-h.st/pDV XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SymeonS Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zainstalowałem tego roma i tak jak w instrukcji kliknałem reboot i zrestartował się i pojawił się napis SONY i jak na razie tak od kilku minut jest i nic na razie dalej nie idzie.No ale nic czekam dalej, jeśli to ma trwać dłuższą chwilę i później będzie dobrze to git, jeśli nie to może jakieś wskazówki co dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @SymeonS i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jeśli system się nie wczyta wejdź w recovery i zrób wipe data, ewentualnie jakby nie podziałało wipe data to zrób wipe data, cache i daleki cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SymeonS Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 System się nie załadował, i nie mogłem wejść w recovery żeby zrobić wipe data, wgrałem stocka, a przygoda z ZellyCream Rom nie była długa i dobiegła końca ; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ok.Następnym razem zrób temat (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi