Kowski331 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cześć. Mam pewnien problem z moim androidem. Przykładowo: chcę pobrać grę z marketu i zajmuje ona 100 mb a pobiera się 18 mb. Gre da się normalnie włączyć ale cały czas się ładuję. Może wiecie w czym problem?Android 4.4.2Lenovo A916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. spróbuj wipe data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ustawienia fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kowski331 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mógłbyś jaśniej? Nie zabardzo sie na tym wszystkim orientuje Dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dostępna jest pamięć? Jeżeli problem nie ustąpił po przywróceniu ustawień fabrycznych najprawdopodobniej jest to związane z błędem aplikacji. Spróbuj zainstalować tą wersje com.android.vending_6.0.5-80430500_minAPI9(nodpi).apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kowski331
Cześć. Mam pewnien problem z moim androidem. Przykładowo: chcę pobrać grę z marketu i zajmuje ona 100 mb a pobiera się 18 mb. Gre da się normalnie włączyć ale cały czas się ładuję. Może wiecie w czym problem?
Android 4.4.2
Lenovo A916
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi