Isengard Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mam problem ze odblokowaniem bootloadera. Robię wszystko według tego http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61220755&postcount=100 i po wpisaniu komendy dostaję coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ale musi być # zamiast $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. problem jest taki, że nie masz roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Isengard Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Rootchecker twirdzi że mam, poza tym jak pierwszy raz odpaliłem terminal dostałem prośbę o dostęp do roota i przyznałem go. Dzięki za poprawę tematu i proszę o wybaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Isengard Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ok, udało się w innej aplikacji terminala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Isengard
Mam problem ze odblokowaniem bootloadera. Robię wszystko według tego http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61220755&postcount=100
i po wpisaniu komendy dostaję coś takiego:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi