Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam już odblokowanego BootLoadera i dalej nwm co, potrzebuje instrukcji krok po kroku, jestem w tym początkowy :/ Wersja Androida : 4.4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Plik do roota wrzuciłem na karte a CWM Recovery wgrałem i wpisałem fastboot flash recovery recovery.img i wyskakuje: sending 'recovery' (6872 KB) ... OKAY writing 'recovery' ... OKAY Potem odłączam kabel usb i włączam tryb recovery, telefon sie wyłącza , jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie rozumiem. Co się wyłącza? Nie wchodzi w ogóle w tryb recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Próbuje wejść w ten Recovery to tel sie wylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A zainstaluj program Termina Emulartor ze Sklepu Play. Następnie ją otwórz i wpisz : su [enter]- poprosi o prawa roota, przyznaj je i znów: su [enter] reboot recovery [enter] Powinno uruchomić się w tym trybie- jeżeli nie chce wejść, to znaczy że coś jest nie tak. Rozumiem,że bootloader odblokowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tak, odblokowany ale nie wiem czy ja bede miał roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jak wpisuje 'su' to nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Napisz jeszcze raz z większą ilością informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 po prostu wpisuje 'su' i nic sie nie dzieje, przenosi mnie z pierwszej na drugą linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Napisz mi krok po kroku jak wchodziłeś do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Lewandowski Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale to w tej Terminal Emulator wpisywałem a jak wchodziłem w recovery to wyjmowałem baterie na parę sek, potem przyciskałem POWER + Volume - i sie pojawiał HBOOT i potem w Recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jak ty nie masz roota, to jakim prawem ma Ci się uruchomić recovery? Nie wiesz, że do pewnych funkcji wymagany jest root? O 16.12.2015 at 22:05, Adrian Lewandowski napisał: Jak wpisuje 'su' to nic sie nie dzieje To tym bardziej skłania iż mam racje: O 16.12.2015 at 21:51, Adrian Lewandowski napisał: Tak, odblokowany ale nie wiem czy ja bede miał roota A to tylko potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian Lewandowski
Mam już odblokowanego BootLoadera i dalej nwm co, potrzebuje instrukcji krok po kroku, jestem w tym początkowy :/
Wersja Androida : 4.4.4
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi