NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 [Huawei P8][OTA UPDATE GRA-L09] Android 6.0 Marshmallow & EMUI 4.0 Oficjalny rom dedykowany na nasz Europejski region. Czysty firmware z nowym EMIU 4.0 Wymagana poprzednia wersja GRA-L09C432B200 !!! Instalacja: Przenieść plik na pamięć integral [urządzenia] Wyłączyć urządzenie Kliknąć 3 dostępne klawisze [Volume + i -, oraz Power] Powinna rozpocząć się samoczynna instalacja Pobierz: https://mega.nz/#!IEhCRaRR!GT6Ds9EywDoW5Dd8ZdKVesyQUItbiSwCPaapFhAenEYhttps://mega.nz/#!wMJDjKwK!GT6Ds9EywDoW5Dd8ZdKVesyQUItbiSwCPaapFhAenEY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lip.mac Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 a jak mam taką wersje to nie pójdzie GRA-L09C09B200 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Formela Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Generalnie miałem dokładnie ten soft co w opisie no i niestety telefon się już nie odpala. Niby update zrobił 100% wyłączył się i mam bootloopa. Miałem włączone tryb debugowania i mogę wejść w FASTBOOT&RESCUE MODE, fastboot wykrywa telefon, ADB niestety juz nie. I nie mam odblokowanego bootloadera, bo po podłączeniu telefonu odpala się tylko HiSuite, a ADB nawet urządzenie się nie pojawia w menadżerze urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ADB i fastboot - to jest to samo praktycznie. Pewnie korzystasz z minimal fastboot. A jakbyś miał SDK od Google, to by Ci działało. Nie wiem czemu telefon łapie bootlopa. Jest chyba sposób na jego odratowanie. Muszę spojrzeć. Najgorsze jest to, ż e huawei wypuszcza takie softy tylko do testów. PS. jakby się dało go uruchomić w trybie recovery, być może wipe by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Top Gun Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A mam pytanie. Nie jest to przypadkiem wersja beta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie. Jest to oficjalne oprogramowanie, aktualizacja tego co masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Top Gun Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No niestety ze smutkiem muszę powiedzieć iż jest to wersja beta. Na ekranie skrótów wyświetla się napis Beta Version.... Niestety Jak będę miał chwilkę to wrzucę zrzuty ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak działa Huawei. Daje wersje testowe i ludzie "testują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 I to mnie wprowadziło w błąd, bo mało kto tak robi. Jak dotąd wiedziałem, że tak robią tylko Google (Nexus) i Microsoft (Lumie). A tu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Taki proceder jest stosowany od dawna. Tylko Huawei np. informuje o możliwości przetestowania wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Nie zagłębiałem się w Huaweie. Posiadałem tylko jeden i źle go wspominam. Jakoś mimo opinii ta marka nie przekonuje mnie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturekk Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Instalował ktoś jeszcze z powodzeniem ten soft? Mam taki telefon w domu i mnie kusi ale nie chciałbym uśmiercić telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 nie uśmiercisz.. to jest oryginalne oprogramowanie, uśmiercić to byś musiał chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturekk Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To dlaczego w takim razie nie ma go dostępnego przez hisuite? Pytanie z padem telefonu jest związane z postami z poprzedniej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Romy są puszczane na różne regiony. A to testowa wersja więc jej nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi