sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mam problem modowalem starego LG L3 i po wgraniu PureOS nie mogę wgrać innych Romów bo nie znajduje ich w recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 vol- Home Power? i puszczasz Power gdy pokaże się logo lg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Najprawdopodobniej są w innej lokalizacji. Poszukaj dokładnie. Jeżeli problem będzie w dalszym ciągu występował wykonaj ponowną instalacje recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mam tylko sdcard a niema możliwość żeby było w innej lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 niema tam folderu 0 czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Niema wchodzi wczytuje foldery z karty ale zip z romem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A innego Recovery nie próbowałeś instalować jeśli takowe jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Próbowałem Rom managerem zainstalować TWRP ale dalej włącza się cwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 to może spróbuj je zsideloadować http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4501-Jak-używać-ADB-Sideload-oraz-jak-zainstalować-apk-poprzez-adb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Spróbuję jutro. A co myślisz o powrocie do stocka i ponownym Rocie itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 zawsze jest to jakieś wyjście. można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Po wgraniu stocka i recovery dalej nie wyszukuje nwm co mam zrobić Zainstalowałem xtreMiui z xda ale niema gapps i angielski język. Gdzie mogę znaleźć gapps to tego romu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://cyanmod.pl/gapps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poprubuje poinstalowac sobie też inne Romy ale dzięki Wywala mi błąd (hiszpański rom) 4 godziny temu, sebachuck15 napisał: Wywala mi błąd (hiszpański rom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 wipe data próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wciąż to samo. Chyba czeka mnie powrót do stocka bo nie wgram z karty bo mi w recovey jej przecież nie czyta a na telefonie nie mam innego romu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jeżeli nie czyta ci karty pamięci, to jest do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale nie czyta tylko zip w recovery a resztę tak. Zainstalowałem już stocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolego, spróbuj sformatować kartę, ewentualnie użyj innej... Może problem stoi po stronie karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ten błąd po hiszpańsku znaczy mniej więcej że musisz przeformatować partycję na zgaduję ext4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mam problem po powrocie na stocka ciągle wywala błąd Aplikacja xxx została zamknięta. Nie można absolutnie nic zrobić ponownie wgrałem lecz dalej błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bo KDZ lub inne narzędzie do wgrywania stocków nie robi wipe data ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 wipe data zrobiles hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie mogę wejść w recovery systemowe mam taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @DaRkShAdOw W LG L3 jak wejdziesz w recovery stockowe to automatycznie walnie wipe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 wiem wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Mam problem modowalem starego LG L3 i po wgraniu PureOS nie mogę wgrać innych Romów bo nie znajduje ich w recovery.
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi