Szeregowy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Siema, niedługo kończy mi się umowa w Play, więc stoje przed wyborem nowego smartphone. Na oku mam Nexusa 4 i SGS3, z przewagą na nexusa. Chodź odpychają mnie niektóre wady: -Szklana obudowa-Brak slotu na kartę SD-Brak możliwości wymiany baterii Od SGS3 wydaje mi się lepszy Procesor 4x1,5 ghz, 2gb ram, pewna aktualizacja do 5.0 itp. Jakie jest wasze zdanie, lub może znacie podobne smartphone z tej półki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Neksusa też bym brał - zawsze aktualny ROM, no i w 100% sprawny i teoretycznie czysty (bez nakładek i innych śmieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja bym SGS3 brał Wsparcie CM raczej dla tego modelu się nie skończy tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nexsusy to takie telefonu na któych NAPEWNO będą nowe androidy. Swoją drogą widziałem gdzieś porówanie Nexus 4 , SGS 3 i Srajfon 5 gdzie Nexsus Miażdzył te telefony na głowe. Jeśli więc chcesz telefon który jest kombajnem developerskim nexsus jest rozwiązaniem idealnym. Jeśli wolisz telefon do wszystkiego - sgs3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi