dawideli Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie mogę nigdzie znaleść jak wgrać cyanmod na lg g3s więc mozę tutaj znajde na to odpowiedż i dodam że Root'a już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 http://vasy.ru/CyanogenModOTA/builds/full/ http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/rom-maxicm-5-1-official-6-11-2015-t3242549 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeśli znajdę taki ROM do tego telefonu, że jest na XDA to umieszczę go dzisiaj albo jutro i będziesz miał poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 @NeoCM Bardzo dziękuję za linki i szybką rekację W takim razie niedługo zabieram się do pracy i zamieszczę poradnik EDIT: ten ROM tyczy się LG G3 a nie G3S. Jakbym to umieścił dla tej wersji to zaraz się ktoś przyczepiłby, że w złym dziale... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rom jest pod 3G s. Sprawdź nazwę kodową w nazwie romu. Na xda nie ma osobnego działu dla 3g s, dlatego też umieszczany jest w dziale dla 3G [dla którego jest oficjalny CM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @NeoCM Aaaa to w takim razie wybacz nie zauważyłem. Napisałeś ten poradnik czy ja mam go pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sosna1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam rozumiem ze dla G3s mamy pobrać rom i gapps z tego 2 linka z XDA tak?? Powiedzcie mi czy jeżeli mam najnowszego lolipopa chyba 5.0.2 to bez problemu przejdę na CyanogenMod?? Także prosiłbym o poradnik jeżeli to możliwe Z góry bardzo dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Cyanomonowy ma napisać poradnik o Cm12.1 dla tego modelu. Na forum są 2 inne czyli resurection remix i CM 13 - ale to wersje bardziej testowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Po drobnych nieporozumieniach napisałem, a link masz wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/announcement/2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy33/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawideli
Nie mogę nigdzie znaleść jak wgrać cyanmod na lg g3s więc mozę tutaj znajde na to odpowiedż i dodam że Root'a już mam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi