NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 [Galaxy S3] [6.0] [Haxynox] AOSP Marshmallow Jest to rom oparty na czystym kodzie AOSP dla posiadaczy Galaxy S3 Wymagania: ROOT CWM/TWRP Recovery najnowsze Co działa/ Co nie działa: Cytuj Working:- Boots (without sdcard)- Touchscreen- WiFi- Rotation- USB OTG- Camera- Sound- Screenshots- BluetoothNot working:- Screen colors- RIL- SD Card (Bootloop)Not tested:- GPS Instrukcja: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon i uruchom go w trybie recovery Wykonaj pełne wipe systemu Zainstaluj ROM, potem Gapps Reboot Pobierz: ROM: https://drive.google.com/file/d/0Bwp8g-IsofHmWWhjZHRXNGVsLWc/view Gapps: http://cyanmod.pl/gapps xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/6-0-aosp-marshmallow-s3-i9300-t3238243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Cygan Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Stabilny ten rom, czy to dopiero na jakieś testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jak widzisz coś takiego jak Not Working (co nie działa) i Working (co działa) znaczy, że to jest nieoficjalny Build 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Cygan Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzięki serdeczne A jeszcze jeśli mogę pod tym postem zapytać, jaki najlepiej wybrać rom z androidem 5.1.1 na mojego s3:)? Dodam, że każdy ROM jaki instalowałem miał problem z kamerą i po jakimś czasie się bugowała ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Próbowałeś ArchiDroid? Jest najbardziej polecanym ROM'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Cygan Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Tak aktualnie mam tego 3.1.5 albo 3.1.4 oparty na Cm 12.1 i błąd z kamerą również występuje nr kompilacji ArchiDroid-3.1.5-STABLE-LMY48Y-CyanogenMod-i9300 Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Dawid Cygan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 jest on bazowany na cyanie więc muszą być te błędy ale akurat może być lepsza stabilność, szybkość etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Cygan Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na moim s3 jednak szybciej działał cyan nie archidroid :v a wiecie jak naprawić ten błąd z kamerą?jest strasznie uciążliwy a wszystkie fixy nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 a kamera, która znajduje się w aplikacjach działa? bo u mnie działa. Natomiast skrót wyciągnięty od nowości nie chulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Aktualnie masz CM 13 na swój model. Radzę przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi