macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 witam Zapomniałem hasła do odblokowania telefonu, hard reset nie działa, tryb fastboot nie uruchamia się, android 4.4.2 bez roota. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 wyłączyłem wcisnąłem kombinacje VOLUME DOWN + HOT KEY + na końcu POWER i nic telefon normalnie się uruchamia bez hard resetu napisz mi Provectus jak ty dokładnie krok po kroku robisz ten hard reset kiedy puszczasz przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ja robiłem to tak 1. POWER OFF your L7 II phone 2. Press and hold the VOLUME DOWN button, HOT KEY button and the POWER button together until you see the LG logo, then release the POWER button while continuing to hold the VOLUME DOWN button and HOT KEY button. 3. Release the VOLUME DOWN and HOT KEY buttons when Android robot appears. 4. Wait until your L7 II hard reset is completed. 5. Your L7 II phone has been completely reset to its original factory settings. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PavelOS Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja Hard Reset robię tak na moim P710; Wyłączam telefon. Następnie włączam telefon, trzymając przyciski vol-, qslide, power. Puszczam przyciski w momencie, gdy pojawi się Logo LG i tyle. Pojawia się tzw. ludzik Androida, więc oznacza to, że Hard Reset zadziałał. Po chwili telefon sam się uruchamia już po Hard Resecie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 22 godzin temu, macio24 napisał: wyłączyłem wcisnąłem kombinacje VOLUME DOWN + HOT KEY + na końcu POWER i nic telefon normalnie się uruchamia bez hard resetu napisz mi Provectus jak ty dokładnie krok po kroku robisz ten hard reset kiedy puszczasz przyciski a widzisz i dlatego ci nie odpala bo musisz przytrzymac wszystkie równoczeście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 co bym nie robił hard resetu brak chyba przejdę się do serwisu bo nie ma wyjścia, zastanawiam się tylko dla czego ten hard reset nie działa, wina wersji androida, czy też tej blokady, czy telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @macio24 wina złego klikania przycisków. To jest standardowa procedura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 uwierz że robię prawidłowo wszystkie naciskam jednocześnie aż pojawi się logo lg a potem nie pojawia się logo androida tylko telefon uruchamia sie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 albo klawisze masz walniete albo wgrywałes CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 vol- ten klawisz nie wiem jak sprawdzić , wgrywałem tylko androida 4.4.2 nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 jak sprawdzić przycisk głośności bo telefon uruchomiony naciskam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 to walnięty przycisk serwis tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 sprawdziłem u znajomego który ma także lg l 7 II u mnie to blokada ekranu metodą hasła, jak u znajomego włączyłem telefon z tą blokadą także nie dała się sprawdzić klawiszy vol- reasumując jestem pewien że wszystkie klawisze działają, hard reset nie działa choć wszystko robię jak w instrukcji przy robieniu resetu twardego, zostaje mi tylko serwis chyba nie da się tej blokady ekranu samemu wyłączyć jak się nie zna hasła czekam jeszcze na jakieś propozycje jak nie to oddam telefon do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 i zastanawia mnie dla czego niema trybu recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 przecież skoro nie możesz przyciszyć przy włączonym telefonie to jak ma działać a recovery jest ale ono tylko hard reseta robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
macio24
witam
Zapomniałem hasła do odblokowania telefonu, hard reset nie działa, tryb fastboot nie uruchamia się, android 4.4.2 bez roota.
proszę o pomoc
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi