macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 witam Zapomniałem hasła do odblokowania telefonu, hard reset nie działa, tryb fastboot nie uruchamia się, android 4.4.2 bez roota. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Provectus Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 muzyka np.? wgrywałeś jaki i jak bo to wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Provectus Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 mylicie partycje recovery z przywracaniem recovery, to dwa różne zagadnienia to po pierwsze, po drugie jak masz walniety przycisk to nie odpalisz a po trzecie po co ustawiacie jakies blokady, kombinacje, i ekrany? zbedne to jest a jak chce to i tak wejdzie do fona, weź podejdź pod serwis nie autoryzowany, podepna pod boxa i powinni naprawic bo to bedzie bezpośrednio ale mówie szyfrowanie pójdzie sie kopać jak to zrobia autonimem a nie esertem imho to co wy kombinujecie z tymi fonami w sensie CWM to i tak nic nie tracicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak to hard reset nie działa? Musi działać. Przytrzymujesz VOL- i Power, potem puszczasz je jak się logo LG pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 nie działa hard reset próbowałem różnych kombinacji klawiszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 jak obejść blokadę, telefon nie kradziony mam dowód zakupu telefonu i numer imei telefon zgadza się z tym na pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 spróbuj wgrać/zaktualizować stock przez lg mobile support tool LGMobileSupportTool.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 wgrałem nowego androida programem KDZ FW UPD ale blokada nadal jest lg mobile support tool mam po prosty zaktualizować androida mam wersje V20C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 tam będzie odzyskiwanie, aktualizowanie etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 i nadal nic telefon zablokowany hard reset brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak nie da się wejść w recovery, musi się dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak nie da się wejść w recovery, musi się dać Zaskocze Cię, ale np. w moim Sony Xperia M4 Aqua też nie da rady wejść w tryb Recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Xperie xperiami, ale tu chodzi o lg ;)proszę nie porównuj tych marek ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 nie można zrobić hard reset ani wejść w recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Pokaż tą blokadę. Screena. Simlocka to ty nie masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Telefon bez karty sim po uruchomieniu telefonu od razu pojawia sie blokada a simlock chyba nie kupilem telefon w komputroniku wieczorem zrobie screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To mi za wiele mówi Jak masz od nich. Idz do nich i powiedz, że masz taki problem. I nic nie możesz z telefonem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 blokada telefonu jest założona recznie, tutaj jak nie znasz hasła to raczej tylko serwis nieautoryzowany pomoże, pod boxa off zabezpieczenia. I nigdy nie zakładajcie cudactw zbednych a nie bedzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Telefon bez karty sim po uruchomieniu telefonu od razu pojawia sie blokada a simlock chyba nie kupilem telefon w komputroniku wieczorem zrobie screena Screen blokadu w zalaczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 no to tryb resetu i po sprawie albo wgranie na nowo firmware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 patrz pierwszy i trzeci post, proponowałem to samo ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Sprawdź ten film https://www.youtube.com/watch?v=kUJZVj6to44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 próbowałem już różnych kombinacji klawiszy i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Musi działać. Najwidoczniej coś źle wykonujesz. Nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macio24 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 uwierz że już 50 razy próbowałem i nic wcześniej na telefonie żony też robiłem i wychodziło a u mnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 weź go wyłącz całkowicie i spróbuj, bo jak resetujesz tylko to nigdy ci nie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
macio24
witam
Zapomniałem hasła do odblokowania telefonu, hard reset nie działa, tryb fastboot nie uruchamia się, android 4.4.2 bez roota.
proszę o pomoc
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi