djm Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 rozumiem. dzięki za informację... i wszelka pomoc. nie pozostaje mi nic jak szukać kogoś kto zrobi backup CWM na wersji 2.2.2... bo z tą przeróbką od 908F dałem rade ale patch na zamianę klawiszy mi już nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 łap kolego. Ciekawe rzeczy można na moim dropboxie znaleźć https://www.dropbox.com/s/z250btsusftct14/t_mobile_move_222_stock.zipMa jedną wadę - angielki język. MoreLocate2 spolszczy go trochę. Może kiedyś sam go spolszcze ^^i to nie backup recovery tylko isntalacyjna paczka zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djm Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 dziękuję... może się komuś przyda bez pl . ja ma org pliki do move i 908 bo stawiam je na nogi nck dongle... tyle, że na supporcie nie ma zipów z pl właśnie... dlatego szukam kogoś kto zrobi mi backup z T-mobilka w wersji 2.2.2 - jak ktoś ma proszę się zgłosić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 potrzebuję katalog custpack z polskiego softu i patch polonizujący to 3 minuty roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 @Cheq zrobi Ci nawet backup lodówki tylko daj mu dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi