sts Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Plik: https://docs.google.com/file/d/0B9-Yxe-7_BOBUlEyRjRoNFg1ZDg/edit?usp=sharing Aha telefon z sieci Orange 908F Antek 2.2.2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniock Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mam prośbę:mógłby ktoś wrzucić fixa z przypisaniem funckji do klawiszy (środkowy klawisz = home) dla alcatel 908 (bez F) ? Ew. czy nadaje się ta łatka z tematu CommunityMove v1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mam prośbę:mógłby ktoś wrzucić fixa z przypisaniem funckji do klawiszy (środkowy klawisz = home) dla alcatel 908 (bez F) ? Ew. czy nadaje się ta łatka z tematuCommunityMove v1 ? Nie powinno być problemu z tą łatką i Tym Backupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A różni się ten stock Orange od stocka z T-Mobile oprócz bootscreena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W przypadku T-Mobile Move (który masz podany w profilu) Ten Stock różni się ułożeniem klawiszy + Klawiszem HOME jako Klawisz FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No tak, ale to w takim razie nie ma w ogóle klawisza home? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 będzie po zaintalowaniu tego --> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25108514&postcount=5&nocache=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Super! WIELKIE DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linusuli Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Antek 2.2.2 Dziękujemy! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Plik:https://docs.google.com/file/d/0B9-Yxe-7_BOBUlEyRjRoNFg1ZDg/edit?usp=sharingAha telefon z sieci Orange 908FAntek 2.2.2niestety DUPA :/wywaliłeś oryginalną aplikację facebookową. na standardowej z google play przycisk facebooka NIE działa :/ ==== a jednak działa - wystarczy przenieść aplikację do /system/app i przycisk fb ożywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Niestety, u mnie na T-Mobile Move nie zgadza się suma kontrolna: MD5 Mischmatch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniock Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ten backup trzeba wgrać przez CWM - restore ? Nie wykrywa mi go, mimo że jest wrzucony na karte sd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 folder z paczki jest na sd -> clockworkmod -> backup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniock Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 folder z paczki jest na sd -> clockworkmod -> backup ?Nie ! Dzięki za podpowiedź. Mam nadzieje, że teraz pójdzie - Alcatel i tak już idzie jako rezerwowy telefon, ale chciałem go przywrócić do "fabrycznego" stanu. EDIT: Udalo się zrobić restore ale mam dalej taki sam soft jaki był (CommunityMove v1). Zaraz po przywróceniu dałem wipe data, wipe cash, restart i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pliki Wyglądu znajdują się z folderze CUSTPACK który CWM nie łapie (dobrze byłoby zrobić coś żeby wkońcu łapał bo to jest zmora >.<) dlatego softowo masz Teoretycznie Standardowy , wyglądem pozostał jednak mój. Napiszę do kilku osób i poszukam w necie , moze uda mi się zrobić Instalacyjnego zipa z Tym romem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniock Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pliki Wyglądu znajdują się z folderze CUSTPACK który CWM nie łapie (dobrze byłoby zrobić coś żeby wkońcu łapał bo to jest zmora >.<) dlatego softowo masz Teoretycznie Standardowy , wyglądem pozostał jednak mój. Napiszę do kilku osób i poszukam w necie , moze uda mi się zrobić Instalacyjnego zipa z Tym romem. Pozdrawiam. Cheq - narazie spóbuje wgrać węgierski stockowy rom, a później polskiego backup`a. Niestety - brak języka polskiego. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 gdyby autor udostępnił mi zawartość folderu "custpack" zrobienie polskiego języka byłoby już kwestią czasu i ew "patch" to chwila moment. pogrzebie w innych romach - może uda Coś mi się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabdzida Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 czy posiada ktoś backup stockowego romu 2.2 z orginalnym stockowym launcherem ew sam launcher ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djm Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam.Link do pliku jest nieaktywny, można prosić o nowy lub udostępnienie w jakikolwiek inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Działa link poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djm Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Faktycznie, już mi działa. Szukając plików w sieci jakiś robak mi się przyplątał do chrome i dopisywał sobie link do adresu ze strony downloadu, w którym rzekomy link jest nieaktywny. Bądź co bądź ważne że się skapowałem. Pytanie mam z innej beczki... wgrałem org system do mojego Move (2.2.2) tyle, że oczywiście nie ma języka pl w nim. Czemu nie mogę wgrać aktualizacji wraz z językiem przez aplikację update move? Klikam i jest opcja wybrania naszego rodzimego języka, aplikacja sprawdza telefon i krzyczy komunikat, że wersja oprogramowania jest aktualna... a nie jest bo przecież do Move jest oficjalny andek w wersji 2.3.4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 w move update był dostępny przez.... 2 dni? a już nie ma plików na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djm Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 aha czyli co... generalnie update już na tym nie zrobi przez updatera alcatela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 nie. Rozmawiałem swojego czasu z człowiekiem który tam pracuje ( bo mnie zaprosili - dlatego mam 2.3.4 ) i mi powiedział żebym poszukał innych metod na aktualizację bo Updater nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi