Grzesiek95112 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam. Link do bloga autorów: EwRa ProjectPrzedstawiam Nieoficjalny port CyanogenMod 7(nie jestem autorem) dla alcatela ot-908. Wymagania:telefon musi być po upgrade do gingerbread Co działa:SMS / Mms, internet za pomocą GSM (WCDMA)Bluetooth, Wi-Fi, GPSAparat (photo / video)Animacja CRT off (Naprawiono czarny ekran przy blokowaniu ekranu)Dźwięk, etc.Dodano tweak of tablet (extra przycisk na belce statusu)Nowe bootlogo i bootanimacjaWykrywa wersje baseband (informacje o telefonie)naprawiona latarkaDużo zmian i aktualizacji w kerneluCo nie działa:FM radioAnimacja CRT onLight sensors and proximity from box without 3rd party appsZnane bugi:Zdjęcia i filmy wideo są uzyskane z odchyleniem 90 stopni w prawo (okresowo)Bluetooth nie aktywuje się za pierwszym uruchomieniemCzarny ekran po zakończeniu połączeniaInstalacja:Pobierz ROM Zainstaluj CWM recovery Wrzuć ROM na karte sd Wgraj ROM za pomocą CWM recovery Wipe data/factory reset w CWM recovery reboot system now Download:CyanogenMod 7 by EwRa Project. Alcatel ot-908CWM Recovery: cwm_5.0.2.8_petite.zip - wgrywa się za pomocą CWM recovery dostępnego >>tutaj<<Tłumaczenie: Grzesiek95112Jeśli czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz to nie bój się pytać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Niestety - Najprawdopodobniej działa jedynie z zaktualizowanymi Telefonami. Próbowałem zainstalować to na moim 2.2.2 i bez skutku. dziś spróbuje na 2.3.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No niestety. Lipa troszkę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jeszcze żeby dało się jakoś zaktualizować Andka 2.2.2 do 2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 CyanogenMod wyszedł na telefony które trzeba zaktualizować których nie da się zaktualizować ?O co w tym wszystkich chodzi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wymogiem jest pewnie kernel i wersja pasma pochodzaca zGB aby przeinstalowac na CM7 ktory zbudowany jest na GB Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeszcze żeby dało się jakoś zaktualizować Andka 2.2.2 do 2.3 Jak źródła dostane 2.3.4 i 2.2.2 to następnego dnia już będzie GB na Move ;] Wymogiem jest pewnie kernel i wersja pasma pochodzaca zGB aby przeinstalowac na CM7 ktory zbudowany jest na GBWysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Wersja Pasma czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Baseband Oczywiscie to moje przypuszczenie Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak źródła dostane 2.3.4 i 2.2.2 to następnego dnia już będzie GB na Move ;] No to mogę Ci może jakoś pomóc? Problem jest w znalezieniu, czy ściągnięciu źródeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 @up - obecnie tylko czekam na udostepnienie zrodel. @topic - pozwolilem sobie przeniesc z Modyfikacji do Cyanogenmod i ku mojemy zdziwieniu - dziala na moim 2.3.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 pozwolilem sobie przeniesc z Modyfikacji do CyanogenmodByłem przekonany, że dałem go do właśnie tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Oficjalnie - > T-Mobile Move - 2.3.4 - Działa. Jedynie jest błąd bo nie znajduje Karty SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi