jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witajcie.Mam oryginalnego softa Samsungowskiego (z tego co pamiętam, tak na 90% ) i zbity LCD. Potrzebuję wymazać wszystkie dane, bo sprzedaję płytę główną. Wgranie przez odina odpada- debugowanie USB wyłączone.I teraz pytanie klucz:JAK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jeśli masz stock recovery to nie będzie większego problemu wejdź do recovery(VOL+,HOME,POWER) i kliknij 2 razy przycisk VOL-, potem POWER, potem 7 razy VOL- i znowu POWER, po jakichś 2min.(dla bezpieczeństwa) wyjmij baterię i włącz telefon. Powinien już być czysty. Pamięci wewnętrznej nie wyczyścisz, byłoby dość trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zrobiłem tak. Po włączeniu, usłyszałem dźwęk systemu, zapaliły sie klawisze, i przyszedł sms. Myślisz że sie zrobiło? Podczas resetowania klawisze się będą zapalały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 tego nie pamiętam ale chyba nie, był wcześniej dźwięk przy włączaniu? jeśli nie, a teraz jest to zresetowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wcześniej było tak samo. Dżwięk włączania, sms, klawisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 a włączał się dłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jakby nie. Ale trudno powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Przy Stock'u powinien być dźwięk, więc na pewno skasowało dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale wszystkie dane są. Generalnie chodzi tylko o aplikacje typu Facebook, allegro, instagramEDIT: Zamiast dwa razy zjechałem trzy razy i włączał się dłużej oraz nie przychodzi juz ten sms czy powiadomienie. Natomiast dane z pamięci wew. nie usunęły się. Moge mieć pewność że dane aplikacji się usunęły? Nie da się danych usunąć po podłączeniu telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jakbyś wgrał 3plikowy rom, to wtedy mógłbyś mieć 100% pewności a tak.. mi się zdaje, ze się usunęło, jakbyś miał te apki na karcie to wtedy format karty i po problemie a tak.., nie no powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogi109 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Gdzieś wyczytałem że ten wipe data/factory reset nie rusza pamięci wewnętrznej. Pousuwałem ręcznie, i tyle. Liczę że nabywca płyty głównej jak coś znajdzie to nie wykorzysta tego Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogi109
Witajcie.
Mam oryginalnego softa Samsungowskiego (z tego co pamiętam, tak na 90% ) i zbity LCD. Potrzebuję wymazać wszystkie dane, bo sprzedaję płytę główną. Wgranie przez odina odpada- debugowanie USB wyłączone.I teraz pytanie klucz:
JAK?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi