Rafal_0 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, ostatnio usuwałem różne pliki z mojej Motoroli FlipOut i po dzisiejszym wyłączeniu i włączeniu motoroli pojawił się problem z Blur (nakładka motoroli).Wygląda to tak: Po odblokowaniu, jestem na pulpicie i gdy naciskam lewy klawisz (menu) to wyskakuje błąd o komunikacie " Proces com.motorola.blur.home został niespodziewanie zatrzymany. Spróbuj ponownie. " I poniżej jest " Wymuś zamknięcie" Co można z tym zrobić??Wiem że można wgrać na nowo cały system android, ale jak już to bym chciał nowszy niż teraz mam.Wersja oprogramowania " 2.1-update1 " Numer kompilacji " RUTEM_U3_01.14.2 "Numer modelu " MB511 " lub naprawić to w jakiś inny sposób, dograć ten plik " com.motorola.blur.home " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Znalazłem 2 mo,żliwości naprawy tego.1) Zainstalowanie z Marketu Task Killera i zamknąć aplikacje2) Ustawienia > aplikacje >Zarządzaj aplikacjami > Home -> Wyczyść dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wykonałem opcję 2) wyczyszciło mi wszystko z pulpitów, ale nadal problem pozostał, klikałem po wyczyszeniu nawet wymuś zamknięcie ale nic nie daje.Niestety 2) sposób nie zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Blur mniemam że jest standardowym launcerem w motorolach? Spróbuj zainstalować jakiegoś innego (Go Launcer , ADW ) i czy problem występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 OK, spróbójęTo ja bym chciał wgrać na nowo system android na Motorole FlipOut.Jaki polecacie najlepszy ROM i skąd go ściągnąć, oraz by się przydała instrukcja wgrywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nowe pytanie. Nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi