grinderxxx Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam Po instalacji CM12.1 na mojej z1 dźwięki wydobywające się z głośnika multimediów oraz dzwonki wyraźnie przycichły.Wszystkie suwaki są na maxa a głośność jest o wiele słabsza niż na stockowym androidzie. Jak mogę zwiększyć głośność dźwięków? DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @grinderxxx pokombinuj z equalizerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grinderxxx Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @grinderxxx pokombinuj z equalizeremniestety zmiany w equalizerze nic nie pomogły. dźwieki wciąż ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @grinderxxx Łapaj fixahttp://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/cm11-sound-fix-ultimate-t2861772 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grinderxxx Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @grinderxxx Łapaj fixahttp://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/cm11-sound-fix-ultimate-t2861772Naświetl mi prosze jeszcze jak to zainstalować...Przez flastool? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @grinderxxx ściągasz te 2 zipy fix i fix dla dspwypakowujesz i ręcznie kopjujesz do urządzenia przez na przykład root explorerem, bądź inną aplikacją do zarządzania plikami na chronionych partycjach systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniekoo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jeden .zip zawiera plik .apk, więc go zainstalowałem, ale drugi nic takiego nie ma. Próbowałem go sflashować w formie .zip z poziomiu Recovery Cyanogenmod, ale crashuje... jak mogę to zainstalować, bo problem z cichym dźwiękiem jest dość dotkliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grinderxxx
Witam
Po instalacji CM12.1 na mojej z1 dźwięki wydobywające się z głośnika multimediów oraz dzwonki wyraźnie przycichły.
Wszystkie suwaki są na maxa a głośność jest o wiele słabsza niż na stockowym androidzie.
Jak mogę zwiększyć głośność dźwięków?
Dzięki
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi