Dawid Wet Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Cześć, dziś próbując wysłać wideo do mystory snapchat zawiesza się po czym automatycznie wyłącza, wideo nie mogę wysłać też do znajomych z zdjęciami nie mam problemu.Telefon mam zrootowany, używałem snapprefs myślałem, że może to jest przyczyną crashów, ale nie nie jest po wyłączeniu modułu i odinstalowaniu go snapchat dalej crashuje podczas dodawania wideo.Reinstall snapchata też nie pomógł?Jakieś pomysły co mogę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 @Dawid Wet No to sobie nie poużywasz, bo gdzieś czytałem, żeby lepiej nie aktualizować Snapchata gdy ma się ROOT'a w telefonie. Bez ROOT'a Ci pójdzie bez żadnych błędów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Tak jak mówi kolega wyżej, masz roota nie aktualizuj snapchata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frishu Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 To w takim razie mam inne pytanie, ma ktoś starszą wersje snapchata i mógłby podlinkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 http://cyanmod.pl/snapchat-na-zrootowanych-urzadzeniach-rozwiazanie-problemu/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 @frishuhttp://cyanmod.pl/snapchat-na-zrootowanych-urzadzeniach-rozwiazanie-problemu/ Tam masz odp co zrobić by snap działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frishu Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziękuje, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi