cyjanogenN Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, w n4 po zrobieniu wipów w recovery mode znika plik zip z cyanogenmodem, gdy chcę zainstalować nowy rom. Co mam zrobić w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 poprawiłem temat.. na przyszłość stosuj się do regulaminu.nie możesz zsideloadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Georgi84 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Wejdź w CWM/TWRP recovery i poszukaj opcji Mount&Storage, tam klikasz "Mount USB". Podłącz do kompa kablem USB i wrzuć sobie paczkę z Romem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cyjanogenN
Witam, w n4 po zrobieniu wipów w recovery mode znika plik zip z cyanogenmodem, gdy chcę zainstalować nowy rom. Co mam zrobić w takiej sytuacji
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi