Marcin Kowacki Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Witam,Zwracam się do was z prośbą o doradzenie mi jakie oprogramowanie powinienem wgrać na swojego I9300 w celu osiągnięcia najlepszej wydajności. Myślę nad CyanogenMod 11 ale nie wiem którą wersję wybrać. Oprócz tego proszę o doradzenie czy powinienem zmieniać kernel i ewentualnie na jaki.Z góry dziękuję ślicznie za pomoc @Edit:Jeszcze znalazłem ten Mod zwany ArchiDroidhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archidroid-v2-4-6-power-hands-t2354859Jest szybszy niż CyanogenMod 11, bądź 12.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja wgrywałem raz koledze ten : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-cyanogenmod-12-t2936990.. On uważał , że działał dobrze . Poszukaj też jakiegoś CM 11 na xda ... Zobacz tematy tutaj na forum odnośnie CM 11 i CM 12 . Moim zdaniem lepiej będzie wgrać CM 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kowacki Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Poszperałem trochę w necie i wg. niektórych ArchiDroid jest szybszy od Cyanogena 11. Niektórzy mówią, że dobry jest też Cyanogen 12.1 ale trochę nie stabilny. Wiadomo, że mod może być jeden na telefonie, więc prosiłbym o polecenie mi tego najlepszego @EditJa wgrywałem raz koledze ten : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-cyanogenmod-12-t2936990.. On uważał , że działał dobrze . Poszukaj też jakiegoś CM 11 na xda ... Zobacz tematy tutaj na forum odnośnie CM 11 i CM 12 . Moim zdaniem lepiej będzie wgrać CM 12 Tak ale ten Mod został "wyparty" przez Cyanogen 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Tak ale ten Mod został "wyparty" przez Cyanogen 12.1 ...który nie jest tak stabilny jak CM11 lub ArchiDroid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kowacki Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Więc wybrać CyanogenMod 11 czy Archidroid ? Zależy mi na wydajności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @Marcin Kowacki Jak Ci zależy na stabilności, a nie na najnowszym Androidzie to bierz CM11. Jeżeli natomiast chcesz miec najnowszego Androida to ArchiDroid będzie najlepszą opcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 CM 12 jest równie dobry jak CM 11 w przypadku s3 .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @Marcin Kowacki wg mnie archi 3.5(lollipop) najlepszy. Poradnik jest na forum. Poczytaj, tam będą komentarze, dotyczące jego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kowacki Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 @Marcin Kowacki wg mnie archi 3.5(lollipop) najlepszy. Poradnik jest na forum. Poczytaj, tam będą komentarze, dotyczące jego.Co do instalacji to nie ma problemu, bo obczaiłem na xda. Który kernel polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To już chyba w wątku o archidroid się zorientowałeś jak z tym I nie pisz w 5 tematach na raz. Robisz niepotrzebny spam. Nie wiem, pisz w jednym albo utwórz temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie wiem, pisz w jednym albo utwórz temat.No przecież utworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 mimo to dalej pisał w kilku tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi