Majster Domin Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, ostatnimi czasy cały czas nie wiem dlaczego nikt jeszcze nie spróbował wgrać Cyanogenmoda dla LG G3 do LG L Bello, co by się wtedy mogło stać? To jest dziwne że telefon jest ponad rok na rynku i nie ma żadnego na niego romu albo coś w stylu brata czyli LG L Fino taki rom 12.1 CM http://forum.xda-developers.com/android/development/lg-l-fino-cyanogenmod-12-1-source-t3180015. Widziałem że dało się zainstalować lollipopa do lg l bello d331 z d335 czyli dual sim bez problemów ( mi się tez udało ale jest beznadziejny i jakby nie prawdziwy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 L3 i Bello to zupełnie inne telefony... mogą mieć dokładnie tę samą specyfikację, a różnić się kernelem, można rom przeportować ale to już trzeba znać się na tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Domin Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 No a co z tym l fino? Na niego jest CM 12.1 z tego wynika tylko czy pójdzie zaś recorvery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 @Majster Domin a da się odblokować na Twoje urządzenie bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Domin Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wygląda na to że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 To, że komuś się udało nie znaczy, że ty możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Domin Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 To, że komuś się udało nie znaczy, że ty możesz...Nie no typek szalejesz, aleś mnie pocisnął. Luzuj ziomuś ''Forum CyanMod.pl to jedyne takie miejsce, gdzie uzyskasz pomoc z systemem Android. Każdy nowy użytkownik jest traktowany jak ktoś, kto potrzebuje pomocnej dłoni w pierwszych krokach na forum. Nazwa CyanogenMod nie bez powodu widnieje w nazwie forum, instalując go Twój telefon zyska nowe życie. CyanogenMod 12.1 oparty jest o system Android w wersji 5.1.1. Brak oficjalnych aktualizacji? Na forum znajdziesz instrukcje jak to zrobić domowymi sposobami od 2012 roku! Już ponad 70.000 zaufanych zarejestrowanych użytkowników! A Ty jesteś gotowy? '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 xD Czekaj. Znajdę kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jak mnie nikt nie uprzedzi i będę miał czas to do wieczora będzie poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Domin Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 O to świetna wiadomość Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/6466-lg-l-belloodblokowanie-bootloadera/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi