kingtlen Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam serdecznie Chiałbym zakupić wskazanego laptopa http://sklep.piktech.pl/pl/p/Teclast-T98-4G-LTE%2C-GPS%2C-Telefon%2C-Retina%2C-8rdzeni%2C-32GB%2C-aparat-13M/282 Potrzebuję wydajnego tabletu z LTE który będzie służył mi do pracy. Co sądzicie o tym modelu a może polecicie mi coś innego w kwocie do 1500. Zaznaczam że chcę pracować na androidzie nie na jabłku czy win. Wielkoś jaka mnie interesuje to 9,7"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 @kingtlen mediateck... nie brzmi kusząco pomimo 8śmiu rdzeni, może któryś z nexusów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kingtlen Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Którego Nexusa polecisz. Mediateki są w innych brandowych urządzeniach i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 @kingtlen co do mediatecka, słyszałem że 8 rdzeniowe Metiatecki się przegrzewają (tak samo snapki 802/810 etc nie zdziwię się jak samsungowy exynos też )hmmm... zobacz sobie nexusa 7 drugą generację i nexusa 9 (jest na tegrze K1 o ile pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kingtlen
Witam serdecznie
Chiałbym zakupić wskazanego laptopa
http://sklep.piktech.pl/pl/p/Teclast-T98-4G-LTE%2C-GPS%2C-Telefon%2C-Retina%2C-8rdzeni%2C-32GB%2C-aparat-13M/282
Potrzebuję wydajnego tabletu z LTE który będzie służył mi do pracy. Co sądzicie o tym modelu a może polecicie mi coś innego w kwocie do 1500. Zaznaczam że chcę pracować na androidzie nie na jabłku czy win. Wielkoś jaka mnie interesuje to 9,7"
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi