narika Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Hej! Potrzebuję opinii na temat aplikacji LEO Privacy Guard. Ktoś z was może coś o niej napisać? Warto pobrać? Podobno dzięki opcji Boost: Speed Up może przyspieszyć działanie telefonu poprzez czyszczenie go z różnych śmieci. Mój Samsung trochę ostatnio zamula, więc przydałoby mi się coś takiego. Ale głównie zależy mi na opcji AppLock i Safe Box, dzięki którym podobno można zablokować hasłem dostęp do niektórych aplikacji czy też zdjęć, smsów. Wszystko wygląda ładnie z opisu, ale jestem ciekawa waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jeśli to task killer to definitywnie placebo,Prawda przyspieszy Ci urządzenie, lecz po chwili system zwolni odpalając znów apki te co zamkłaś, w miarę ciekawą alternatywą jest greenity, on zamraża apki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Sprawdziłem. To nie jest task killer. Od dzisiaj zalecam instalację apki wszystkim, którzy posiadają telefon z Androidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 nie lepiej je wywalić całkowicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narika Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dzięki @Skryty Figlarz za przetestowanie appki Wczoraj pobrałam LEO Privacy Guard i na razie jestem zadowolona. Trzeba przyznać, że ma dużo opcji. Jak na bezpłatną aplikację, to naprawdę nieźle Z ciekawostek: ma opcje Break-in Alert i po 3 błędnej próbie wpisania hasła cyka fotkę wszystkim intruzom. Zabawna sprawa. Ciekawe, czy kogoś uda mi się w ten sposób przyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 predzej siebie jak ci log hasła zginie i bedzie trzeba hard reset robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Aplikacja nie blokuje się do takiego stanu by hard reset robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 apka sama nie, ale log hasła gubi do blokady ekranu czym skutkuje nie możność odblokowania telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi