Przemysław Wojtków Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam Zmieniłem bootloadera za pomocą Bootloader Changer (http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/d802-bootloader-changer-1-1-jb-kk-lp-t3104380) na KK i po poprawnym zainstalowaniu telefon cały czas sie włącza do ikonki LG i wyłącza. Tak cały czas. Nie mogę nawet wyłączyć telefonu. Nie działa tryb factory reset bo telefon ciągle chce się odpalić. Ktoś coś pomoże? Boje się, że bateria niedługo się rozładuje i będzie po telefonie :/ edit:Dodaje filmik na youtube: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 wgraj stock wg tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Aktualne jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 a co? masz ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ten temat wisi od hoho. Zamykam, bo autor tego wątku się nie odzywa od tego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemysław Wojtków
Witam
Zmieniłem bootloadera za pomocą Bootloader Changer (http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/d802-bootloader-changer-1-1-jb-kk-lp-t3104380) na KK i po poprawnym zainstalowaniu telefon cały czas sie włącza do ikonki LG i wyłącza. Tak cały czas. Nie mogę nawet wyłączyć telefonu. Nie działa tryb factory reset bo telefon ciągle chce się odpalić.
Ktoś coś pomoże? Boje się, że bateria niedługo się rozładuje i będzie po telefonie :/
edit:
Dodaje filmik na youtube:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi