dre4merOn Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cześć jak mogę zainstalować ściągnięte icon packi ze strony Xda w zip? Na androidzie 5.0.2 w telefonie Asus Zenfone 2 ze500kl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 @Nivez Zawsze mi się wydawało że jakiekolwiek ikony launhcery i inne rzeczy w ZIP'ie się instaluje w Recovery. Możliwe, że w tym przypadku też tak będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Też mi się tak wydawało ale żeby zwykłe ikonki instalować przez Recovery? Ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 @Nivez No wiesz nawet taki głupi widget pogody od S5 trzeba instalować przez Recovery, bo inaczej się nie da... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Oki to spróbuje mam nadzieje, że telefon nie padnie po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 @Nivez Daj znać jak poszło po tym zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć jak mogę zainstalować ściągnięte icon packi ze strony Xda w zip? Na androidzie 5.0.2 w telefonie Asus Zenfone 2 ze500kl?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi