VaZZoN Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć!Potrzebuję pomocy w wyborze pomiędzy OPX i OP2.OPX posiada slot kart SD i radio FM.OP2 posiada nowszy, 64 bitowy procesor i lepszą kartę WiFi. (ktoś zna się na rzeczywistych prędkościach WiFi? Czy WiFi w OPX pociągnie internet 80mbit/s?)Co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zdecydowanie z firmy 1+ To albo 1+1 albo 1+x, dlaczego nie 1+2?Wydajnościowo może jest lepszy, niestety dzięki zastosowaniu w nim snapdragona 810 korzystanie z niego może być trudne w nie których momentach (snapek 810 się dość wydziela dość ciepła co jest bardzo niekomfortowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaZZoN Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Podobno snapdragon 810 jest w wersji 2, która się mniej grzeje.Podobno.W jednej recenzji telefon miał 40 stopni, ale to podczas gier, to wiadomo że będzie się grzał.To prawda co przeczytałem na jednej porównywarce, że OnePlus Two nie ma radia FM? Bo w innej recenzji czytam, że ma.A jak się ma między 1+2 i 1+X WiFi i tylni aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Co do wifi i aparatu nic Ci za bardzo nie mogę powiedzieć, poprostu nie miałem tych dwóch urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @PeliKan Ale pewnie wiadomo że jakiś OmniVision więc już nie całkiem byłby porządny... (Pierwsza wersja miała oczywiście Pełnego Soniaka [iMX214].)Blackview 2K ma zaś IMX230. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @Bartosz Mróz na YT na pewno jakieś porównania są co do tych urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @PeliKan Pewnie nie ale jest taki artykuł -> smartswiat.com/2015/07/31/smartfon-blackview-lepszy-od-oneplus-2-blackview-phone-2k-display-and-mt6797 (Blackview 2K) oraz "OnePlus Two Omnivision" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaZZoN Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A co myślicie o LG G Flex2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jeżeli ma ten sam aparat co G flex to kosmos.Ja go miałem i żałuje, iż go nie mam już.Wyświetlacz w G Flex 2 jest o niebo lepszy od poprzednika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaZZoN Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nigdy się tym nie interesowałem, jak wygląda wsparcie od LG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 @VaZZoN trochę kijowe, średnio 1 aktualizację maks ma urządzenie od LG, no chyba że takie wyjątki jak LG 2x, ale to staroć już, chociaż nie znam polityki aktualnej dotyczącej aktualizacji, aczkolwiek obstawiam, aktualizację w miarę nowego LG maksimum 1dną, aczkolwiek jest 40% szans na kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VaZZoN
Cześć!
Potrzebuję pomocy w wyborze pomiędzy OPX i OP2.
OPX posiada slot kart SD i radio FM.
OP2 posiada nowszy, 64 bitowy procesor i lepszą kartę WiFi. (ktoś zna się na rzeczywistych prędkościach WiFi? Czy WiFi w OPX pociągnie internet 80mbit/s?)
Co wybrać?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi