Gawronek Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Cześć i czołem!Sorki jeżeli temat jest w złym dziale no ale cóż.Mam tablet podany w temacie.Posiada on wgrane przezemnie TWRP i root-a.Tablet mimo 2 rdzeni i 1 gigabajta ramu strasznie się muli mimo braku śmieci.Warto dodać też że mam 5GB na dane i tylko 500mb na apki.Na dodatek internet ma słaby zasięg i wolno chodzi.Czy da się zrobić cyjanka lub co kolwiek innego.Bądź może pasuje jakiś inny rom.Proszę o pomoc.Tu są specifikacje tablet-u:http://www.lark.com.pl/produkt/92_freeme-x2-7-0slim.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Poszukaj na XDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi