Franku Juzek Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam. Mam straszny problem z Motorola Defy ponieważ wgrałem CMD 11 Ale okazało sie ze cos nie poszło tak wiec chcialem wrocic do rom Stock o wgrac CMD 7,2 lecz po wgraniu Wyswietla sie Logo motoroli i zaraz wchodzi do bootloader z errorami A5 itp teraz jak chce jaki kolwiek wgrac rom przez RSD dzije sie to somo oraz ne mam mozliwosci wejsc w rocovery by zrobic Wipe prosił bym o pomoc bo juz nie mam pomysłów oraz nie moge nic poszukać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 @Franku Juzek podpinasz w trybie fastboot i przez fastboot robisz wipe data 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franku Juzek Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 @PeliKan Dziękuję pomogło dziękuje ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi