kinomam0 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wiecie może jaki smarcik obsługuje taką wtyczkę? Bez flasha taki telewizor można sobie wsadzić .... interesował by mnie tak 1500zl Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 interesowal by mnie tak 150zlWysłane z mojego E15i za pomocą TapatalkChyba sam pilot A tak na poważnie to większość dzisiejszych telewizorów zdolna jest do obsługi flash. Niestety licencja kosztuje więc część producentów nie chce dopłacać. Jest też alternatywa w postaci "oen project", która daje wiele możliwości - to tak jak CM dla smartfonów. Dla LG jest platforma LGOpenProject jednak chłopaki nadal są w polu, gdyż i tu producenci stanowczo blokują swoje projekty. Dlatego pamiętaj że Flash, to jest teoria. To oprogramowanie się zmienia i nawet jak taki TV istrzelisz to może być stara wersja która nie obsłuży tobie tego do czego chcesz ją zastosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A tak na poważnie to większość dzisiejszych telewizorów zdolna jest do obsługi flash. daj mi jakiś przykład telewizora z obsługą , bo albo ja jestem ślepy , albo nie umie szukać wiem ze są wtyczki lecz pytanie czy akurat do tego modelu telewizora co ja kupie będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jesteś ślepy - każdy smart ma procesor który jest w stanie obsłużyć flash. Pytanie który producent to udostepni. Mało który jest otwarty na taką ingerencję. Najlepiej jest kupić sobie przystawke z androidem która przerabia nam TV w smartTV. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ale mi pomogłeś powiedziałeś tyle co sam wiem , liczyłem na coś więcej ....rozważam dongle itp. czytając opinie to głównym problemem jest wi-fi jak by ktoś miał informacje o smarcie obsługującym wtyczkę to proszę o link pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dlatego proponuje dodatkowe urządzenie a nie pendrive. Daje to możliwości z pewnością lepsze od patyka. I w przyszłości istnieje możliwość aktualizacji. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 jakie np. ? propozycje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Propozycje po świętach - na czas świat raczej komputera nie włączę Wesołych świąt Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Za 150zł to może rubina ...tylko nie jestem do końca pewny czy on będzie tego flasha mioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 już poprawiłem rozmawiałem przed chwila z konsultantem samsunga na live chat i niestety nie udało mi się skopiować tej rozmowy gdyż się rozłączył co mnie rozwaliło gdy poprosiłem o link z informacjami o wtyczce flash (podejrzewając ze rozmawiam z automatem) odpowiedział ze takich informacji w sieci nie ma dla klientów bo raz może taka wtyczka być , a za chwile (np. po aktualizacji) może jej nie byćrozmowa mniej więcej tak wyglądała miałem wrażenie ze albo facet się nie zna albo unika jednoznacznej odpowiedzi ostatecznie po maglowaniu przeze mnie tematu wtyczki dowiedziałem się ze takowa jest w wersji nie wyższej niż 10.1 i nie gwarantuje mi tego iż wszystkie strony będą działaćna pocieszenie dodał ze mogę oglądać YouTuba i iPle i iplex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to aplikację obsługiwane są też przez LG. Ale np TVN Player w LG nie znajdziesz. Ja podpinam taba i mam wszystko w nosie - bo wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 sam nie wiem popytam wśród znajomych może ktoś ma smarta i się przekonam szkoda wywalać za teleTV 300zl więcej jeśli nie spełnia oczekiwańYouTuba obejrzę sobie na platformie nc+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 teleTV 300zlJak za tyle mi załatwisz to biorę 5 YouTuba obejrzę sobie na platformie nc+Słyszałem że w/w platfoma zbiera sromotne cięgi w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 zwykły led 32 cale 1000zl a smart 1300 tu masz jak byś był zainteresowany http://www.ceneo.pl/15779544o jakiej krytyce mówisz ?telewizorek zamówiony http://www.ceneo.pl/16301780napisze jak ze wtyczka i ogólne wrażenia pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 http://www.facebook.com/antyncplus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 oki wlasnie wysylam te wiadomosc z mojego smarta i jestem zaj..... zadowolony pozdr temat mozna zamknac (flash jest w wersji 10 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi