King_Stone_69 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mam zamiar przenieść się z Cygana 12.1 na Paranoida z KitKatem. Mam zainstalowany Xposed. I chciałbym go usunąć. Niechałbym bootloopa. Log w załączniku.xposed_error_20151024_152327.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 To po co chcesz go usuwać jak są się usunie, skoro zmieniasz system, ale.. Zly dział, przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Przy zmianie wystarczy tylko wipe data? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 najlepiej wgrać stock, ale i tak i tak trzeba wipe data, bo system sam się sformatuje i podmieni co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No to trzyplikowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wiesz... Miałem Xposed na miniaczu Cm11Zainstalowałem CM 10.1 I nie miałem bootloopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Mam zamiar przenieść się z Cygana 12.1 na Paranoida z KitKatem. Mam zainstalowany Xposed. I chciałbym go usunąć. Niechałbym bootloopa. Log w załączniku.
xposed_error_20151024_152327.txt
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi