DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Taki mały problem, może nie uciążliwy czy coś, ale tak dla wiadomości. W profilu użytkownika w zakładce shoutbox, jak każdy wie ukazują się posty napisane w Shotuboxie. A teraz przedstawię problem. Chodzi o to, że przy postach zamiast normalnie, nicku jak to na SB pokazuje się nazwa "Gość". Dołączam screena jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mnie się normalnie wyświetla z nickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Oo, to może coś u mnie.. Zamknij temat, bo ja na Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 wyczyść pamięć przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi