Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Huawei Ideos U8500 Clockworkmod Recovery + CyanogenMod 7 Download:http://www37.zippyshare.com/v/89412152/file.htmlgapps.zip Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/621-huawei-ideos-u8500-clockworkmod-recovery-2504/ Instalacja:Pobieramy pliki i umieszczamy je na telefonie Uruchamiamy telefon w trybie recovery (lub po wyłączeniu telefonu - Volume up + zielona słuchawka + power) Wybieramy wipe data/factory reset oraz wipe cache partition Wybieramy install zip from sdcard i wybieramy plik z ROMem (CM 7.2.0-U8500-$aNek011-Update_5) po czym potwierdzamy instalację Po instalacji znowu wybieramy install zip from sdcard i tym razem wybieramy clockworkmod recovery (CWM Recovery 5.0.2.8 by $aNek011) i zatwierdzamy Na koniec instalujemy install zip from sdcard i wybieramy (gapps.zip) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraway Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ogólnie działa , fail wyskoczył przy próbie instalacji cwm i gapps (pobrałem z linków u góry ) ( coś o nieodpowiedniej wersji chyba bo fail wyskoczył już przy sprawdzaniu tego właśnie)A i odpaliło się wszystko po rosyjsku dobrze że akurat umiem i sobie bezproblemowo przestawiłem, spolszczenie jest na 70% ale nie jest złe bo wszystkie główne funkcje są spolszczoneWdzięczny byłbym za umieszczenie tutaj linków do poprawnej (działającej u mnie ) wersji CWM i GappsaPozdrawiam i dzięki za wstawkę, w końcu na moim leciwym U8500 mam Cyana biorę się za testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gaaps masz na gaaps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi