Protoss Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam, zainstalowałem ostatnio cm11 na samsunga s3, wszystko pieknie tylko pytanie ... brak powiadomien na ikonach np. wiadomosci sms ile wiadomości, na pasku prawidlowo pokazuje na pulpicie brak.Nie wiem czy tak ma byc czy ja czegoś nie potrafie ustawic, przyzwyczailem sie do nich i bylo to dobrze widoczne a teraz brak dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Zainstaluj nova launcher prime pare złotych w sklepie i tam będzie taka możliwośćPs. Poprawiłem temat i przeniosłem do odpowiedniego działu. Na przyszłość stosuj się do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @Protoss Sprawa jest bardzo prosta Zainstaluj Nova Launcher i tam jest opcja z powiadomieniami na ikonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Protoss Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 dzięki za infomam jeszce pytanie, czy jeśli wykupie pakiet pro bedą to powiadomienia do wszystkich apek czy tylko jakieś wybrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Te u których powiadomienia na ikonkach mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Protoss Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 okdzięki za informacje i za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Protoss
Witam, zainstalowałem ostatnio cm11 na samsunga s3, wszystko pieknie
tylko pytanie ... brak powiadomien na ikonach np. wiadomosci sms ile wiadomości, na pasku prawidlowo pokazuje na pulpicie brak.
Nie wiem czy tak ma byc czy ja czegoś nie potrafie ustawic, przyzwyczailem sie do nich i bylo to dobrze widoczne a teraz brak
dzięki za odp.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi