Aleksander Buszko Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tak jak w temacie pod zakładką framework cały czas mam czerwony napis "Ostatnia wersja xposed jest aktualnie nie aktywna." Wiele razy klikałem już zainstaluj lub uaktualnij za każdym razem przed rebootem informowało mnie o sukcesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Cpu na mediatecku są nieobsługiwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @up mi na tablecie z mediateckiem działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Aleksander Buszko
Tak jak w temacie pod zakładką framework cały czas mam czerwony napis "Ostatnia wersja xposed jest aktualnie nie aktywna." Wiele razy klikałem już zainstaluj lub uaktualnij za każdym razem przed rebootem informowało mnie o sukcesie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi