kamil zawadka Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Co zrobić żeby aparat na CM 11 zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Poprawiłem temat.Próbowałeś użyć innej aplikacji z google play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki za poprawkę. Próbowałem z aplikacjami ze sklepu play: Snapchat, aparat xperia i Camera FV-5 i nie działa. Ale jeszcze będę próbował z aparatem Google, ale też może nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Zobacz, czy jest poprawka. Na forum gdzies był taki fix camery i ktoś ci z chłopaków może podpowie. Zajrzyj później. Ale muszę cię uprzedzić, że były takie problemy z aparatem.A jaką masz wersje CM11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wersja CM to 11-20141101-UNOFFICIAL-nanhu Aparat google nie działa, biorę się za szukanie fixa Nie moge coś znaleźć tych fixów, może Ty wiesz gdzie szukać? Ściągnąłem camfixy google camery, camery cmfixy i camery restart i nic pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil zawadka
Co zrobić żeby aparat na CM 11 zadziałał?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi