chmielone Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam, znalazłem dziś CM 12.1 wygląda na bardzo fajny system! I stąd moje pytanie, czy można zainstalować go na Myphona Lune? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Widzę jakiś rom na bazie CM11, ale nowszych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chmielone Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Skoro już jest ten temat to zapytam jeszcze, po zrootowaniu telefonu coś stało się z dźwiękiem, od czasu do czasu dźwięk tak dziwnie poskrzeczy i znowu leci normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chmielone
Witam, znalazłem dziś CM 12.1 wygląda na bardzo fajny system! I stąd moje pytanie, czy można zainstalować go na Myphona Lune?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi