MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W trybie odin mode mam "knox warranty oid 0x1 (4)Czy da sie jakos naprawić chciałem wgrac cm12.1 na mojego i9506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mini 2 nie ma knoxa, ma coś innego, to da się na wszystkich starych samsungach zdjąć, a knoxa już nie tak łatwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Licznik flashowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Orientuje się ktoś czym się różnią te częste aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Rozne poprawki buildu, stabilnosci itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 @MICIU taonij na nie będziesz miał changelog w przypadku mojego starego 4iKsa były tylko dodawane APN'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MICIU
W trybie odin mode mam "knox warranty oid 0x1 (4)
Czy da sie jakos naprawić chciałem wgrac cm12.1 na mojego i9506
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi