VAdamV Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam.Znacie może jakieś fajne gry bijatyki? Chodzi mi o gry w ktorych będę musiał się pomęczyć żeby pokonać przeciwnika bo mortal kombat x jest strasznie głupia czemu ? Bo nie podoba mi się walka i sterowanie prawym palcem bijesz a dwoma się bronisz. Zero wysiłku stukanie w ekran mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 @VAdamV polecam emulator jakieś konsoli na androida i odpalenie na niej jakieś gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Oo to dobry pomysł nawet bardzo dobry Jeśli ktoś zna bijatyki bez emulatora proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi