koxplaygames Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie dawno dowiedziałem się o androidzie 6.0. Mam pytanie:Kiedy będzie cm do tej wersji, i czy będzie dostępny na Samsung Galaxy s advance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 @koxplaygamesto dlaczego temat piszesz w dziale dla One Plus Two? (╯°□°)╯︵ ┻━┻)popraw chociaż nazwę,[Pełna nazwa urządzenia] tytuł tematu, ja przeniose, następnym razem proszę czytaj uważnie instrukcje zakładania tematów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 @koxplaygames Oficjalnego nigdy nie dostaniesz na ten telefon, ale na nieoficjalny możebędzie. Niestety musisz się liczyć z tym, że nieoficjalne zazwyczaj mają masę błędów nie nadawających się do codziennego użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 CyanogenMod tak szybko się nie zabiera za nowe wersje Android-a.Oficjalnie nie ma jeszcze 6.0 na telefonach (prócz nexusów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linux971 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @koxplaygames Oficjalnego nigdy nie dostaniesz na ten telefon, ale na nieoficjalny może będzie. Niestety musisz się liczyć z tym, że nieoficjalne zazwyczaj mają masę błędów nie nadawających się do codziennego użytku. Np. w Cyanogenmod 12.1 podczas nagrywania jest zielony obraz. Ten błąd też będzie (chyba) na CyanogenMod 13.Na samym początku trzeba było na CM 12.1 instalować fix'a na aparat, żeby w ogóle włączyć tą aplikacje :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ty się ciesz ze cm 12.1 dostałeś, przecież to już stary telefon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dokładnie Sam wogóle byłem zaskoczony i jestem zadowolony, że moja staruszka dostała CM12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 a czy będą naprawione błędy w cm 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 CyanogenMod tak szybko się nie zabiera za nowe wersje Android-a. Oficjalnie nie ma jeszcze 6.0 na telefonach (prócz nexusów) Jak niema? Przecież są np S4 mini albo G2 mini maja oficjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 @sebachuck15 może spójrz na datę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 @sebachuck15 może spójrz na datę... Sorki nie zauważyłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Trzeba czekać. Być może będzie... ja z niecierpliwością czekam na SGS 3 Mini :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linux971 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jednak się czekanie opłaciło :) Łapcie linka z cm13 dla niego : http://www.mediafire.com/download/ofibler8kbk1job/CyanogenMod13.0_I9070_0402.zip Jakby co to nie ja stworzyłem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A link na XDA? Napisze się temat o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dosterczuk1321 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 O 4.04.2016 o 06:18, linux971 napisał: Jednak się czekanie opłaciło Łapcie linka z cm13 dla niego : http://www.mediafire.com/download/ofibler8kbk1job/CyanogenMod13.0_I9070_0402.zip Jakby co to nie ja stworzyłem Hej mam pytanie. Bo mam cm 12.1 i tam kamera nagrywa na zielono, czy w tym cm naprawiono to? i ktoś to w ogóle testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie dawno dowiedziałem się o androidzie 6.0. Mam pytanie: Kiedy będzie cm do tej wersji, i czy będzie dostępny na Samsung Galaxy s advance? Jest juz nawet zostal utworzony przeze mnie Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi